LÄHESTYYKÖ PRESENTAATIO?

VISUAALINEN IDENTITEETTI VOI ALKAA RAKENTUA PIENESTÄKIN

Createa on erikoistunut graafiseen suunnitteluun ja tuotantoon. Graafiset materiaalit printistä digiin ovat sydämen asia. Asiakkaan liiketoiminnan ymmärtäminen ja asiakaslähtöinen toteutus ovat onnistuneen lopputuloksen pohjana. Suunnittelun alussa on tärkeää tietää miten asiakas käyttää lopputuotetta, jotta jopa PowerPointista saa hyvän työkalun. Myynnin tukena on hyvä olla loistava myyntimateriaali. 

KUINKA CREATEA TOIMII

Createa toimii joustavasti eri kokoisten ja eri alojen yritysten kanssa. Voit käydä läpi yrityksenne tarpeet suoraan suunnittelijan ja toteuttajan kanssa. Suunnittelijan ja toteuttajan on paljon helpompaa onnistua toteuttamaan asiakkaan toiveet, kun saa henkilökohtaisesti käydä briiffin läpi. Sovittaessa tulen myös toimistollenne istumaan ja toteuttamaan työn. Tällöin tuon koneen ja softat mukanani. Tarpeen mukaan toteutetaan logo, presis-, myyntimateriaalit, bannerit someen ja nettisivuille. PowerPointit valmistuvat nopeallakin aikataululla suoraan PC- ja MAC-ympäristöön.

TEA UKSILA

Yrittäjä, AD, graafinen suunnittelija

Jos jotain en osaa, sen opettelen. Uuden oppimista en lopeta koskaan, sillä se antaa energiaa ja pitää minut ajassa mukana.

Motto:
Kaikki on mahdollista!

TIETOSUOJASELOSTE

© 2019 Createa

050 326 9502